BEKIJK PROJECT Uitgebalanceerd modern apartement met een knipoog naar het verleden
Bekijk project Tot in detail uitgewerkt maatwerk zorgt voor functionaliteit en rust in het interieur
Bekijk project De badkamer ruimtelijk en functioneel door
op maat ontworpen en gemaakt meubilair

V I N K Interieurontwerp is een full-service interieur ontwerpbureau gevestigd in Amsterdam. 

Wij helpen je met al je ruimtelijke en interieur vragen. Dit kan in de vorm van een eenmalig advies, of juist door je van begin tot eind te begeleiden naar je droomplek. Onze focus ligt bij elk project op woon-en werkgemak en het optimaliseren van elke ruimte door gebruik te maken van maatwerk en functionele oplossingen. 

 

Quick Fix 

Een praktische 
en betaalbare manier om snel en eenvoudig te starten met interieuradvies

Een selectie van de specialisten en vakmensen waar wij mee werken om projecten volledig te kunnen realiseren. 

Bloom Lighting, Eikelenboom, Studio B gardens, FRNK gallery, Indoor Steel, Houtwerk, Oprey & Beisterveld, Combo Design, Bij Den Dom Interiors, Solid nature

V I N K interieurontwerp is met trots dealer van de volgende merken

Arte wallpaper, Elitis wallcoverings, Moooi, Tom Dixon, Tonone, Carpetlinq

Voor meer informatie en/of algemene vragen

Interieurontwerp

Het ontwerp dat we maken is een vertaling van wensen en behoeften van de opdrachtgever aangevuld met creatieve ideeën en verassende materialen. Het is een proces waarbij we het maken van keuzes vereenvoudigen. We werken het advies uit in een 3D tekenmodel, sfeerpresentaties of fotorealistische visualisaties.

 

Maatwerk

Door te denken in maatwerkoplossingen en te werken met bedrijven die deze kunnen realiseren wordt de ruimte in huis optimaal benut. Als alles zijn vaste plek heeft ontstaat er een aangename rust in huis.

 

Projectinrichting

Naast residentiële projecten, werken we ook commerciële projecten uit. Zakelijke ruimtes die een warme sfeer uitademen passend bij de opdrachtgever. Een fijne werk en bezoekers omgeving waarbij de bedrijfsidentiteit voelbaar is. 

Quick Fix
interieuradvies

In het quick fix interieuradvies wordt eenmalig interieuradvies gegeven voor het optimaal inrichten van een specifieke ruimte in huis.

Dit advies kost € 1595,00. Meer hierover en een voorbeeld van een uitgewerkt advies vind je hier:

Link quick fix

Verkoopondersteuning bij vastgoedontwikkeling

Voor het bevorderen van de verkoop van (nog te ontwikkelen) vastgoed kunnen we fotorealistische ontwerpen uitwerken. Deze worden gebruikt in verkoopbrochures en presentaties aan toekomstige  bewoners van nog te bouwen appartementen. De meest optimale indeling van de ruimte staat centraal. Daarnaast moet het ontwerp in een oogopslag duidelijk zijn.

Complete Realisatie van
Projecten

Om tot een volledige realisatie van het ontwerp te komen is het mogelijk om te werken met ons netwerk van professionals die ervoor kunnen zorgen dat het design volledig wordt uitgewerkt. Van stoffering tot tuin ontwerp, wij werken graag de mogelijkheden uit. 

Full-service, 
ontwerpbureau 
gevestigd in 

Amsterdam.

Wil je meer weten of heb je vragen over onze manier van werken, neem dan gerust contact op. We maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken.