Quick Fix Interieuradvies

In dit type advies geef ik een eenmalig advies over het optimaal indelen en inrichten van een ruimte. Het is geschikt voor herinrichting van een verdieping, maar ook voor nog niet gerealiseerde nieuwbouwprojecten of maatwerk ontwerpen voor badkamers of keukens. Dit type advies is minder geschikt voor complete woningen / appartementen of complexe bouwwerken. Daar kan altijd een offerte op maat voor worden gemaakt.

Om dit advies goed voor te kunnen bereiden is de volgende informatie nodig;
– Gemaatvoerde bouwtekeningen van de betreffende ruimte
– Een korte omschrijving van de voorgenomen plannen
– Indien van toepassing foto’s van de woning

Nadat alle stukken zijn toegezonden, wordt een leeg 3D model van de betreffende ruimte voorbereid. Tijdens de afspraak laat ik in het 3D model de mogelijkheden van de ruimte zien. Dat gebeurt eerst schetsmatig en in blokvorm om een goed beeld van de beschikbare ruimte en mogelijkheden te krijgen. We bespreken met elkaar de voors- en tegens van mogelijke opstellingen.

Aan het einde van het gesprek is er een duidelijk beeld van hoe de ruimte optimaal ingedeeld en ingericht kan worden. In het geval van maatwerk oplossingen voor o.a. keukens werk ik na het gesprek een gedetailleerd ontwerp uit. Daarnaast laat ik toe te passen materialen zien waardoor er een compleet beeld ontstaat.

Tijdens de afspraak gaan we met elkaar direct met de plattegrond aan de slag. De invulling bespreken we met elkaar en deze wordt door mij direct schetsmatig in het model gezet. We bespreken met elkaar de voors- en tegens van mogelijke opstellingen.
Het adviesgesprek duurt gemiddeld 2 á 3 uur

Aan het einde van het gesprek is er een duidelijk beeld van hoe de ruimte optimaal ingedeeld en ingericht kan worden. In het geval van maatwerk oplossingen voor o.a. keukens werken wij na het gesprek een gedetailleerd ontwerp uit.

Het schetsontwerp wordt na de afspraak verfijnd en verder uitgewerkt in een plattegrond, 3D schetsen en foto’s van vergelijkbare sfeerbeelden. Dit kunnen foto’s zijn van door V I N K gerealiseerde projecten, meubels en verlichting of vergelijkbare sfeerbeelden via Pinterest. Als er na dit advies behoefte blijft aan verdere detaillering van het ontwerp of advies bij de voorbereiding / uitvoering van het plan, kan er een vrijblijvende offerte voor een vervolgtraject op worden gemaakt.

De kosten voor het Quick fix advies bedragen;
€ 1795,00 incl. 21% BTW per verdieping.

Je kunt hier een voorbeeld van een Quick Fix downloaden