landhuis in Laren 2018-09-30T08:22:03+00:00

Project Description

1924

LANDHUIS LAREN

Dit traditioneel ingedeelde Engels landhuis uit 1924 werd opener en ruimtelijker gemaakt door het toevoegen van elementen als doorkijkhaarden en het deels verwijderen van bestaande wanden. Moderne en klassieke elementen werden in het nieuwe ontwerp samengebracht. Gietvloeren in combinatie met authentieke balkenplafonds, industriële stalen binnendeuren naast originele paneeldeuren en de marmeren klassieke schouwen rondom de strakke doorkijkhaard. Het contrast tussen modern en klassiek werd verder in de inrichting doorgevoerd door gebruik te maken van klassieke meubel ontwerpen uitgevoerd in eigentijdse materialen. Voor de gehele woning werden maatwerkkasten ontworpen welke naast functionaliteit zorgen voor een rustige basis. Het resultaat is een evenwichtig, licht en leefbaar interieur.

Gietvloeren in combinatie met authentieke balkenplafonds, industriële stalen binnendeuren naast originele paneeldeuren en de marmeren klassieke schouwen rondom de strakke doorkijkhaard.

Moderne en klassieke elementen werden in het nieuwe ontwerp samengebracht.